SyncServer S600 – csúcsteljesítményű, megnövelt biztonságú hálózati időszerver

Az új Microchip (Microsemi) SyncServer S600 hálózati időszerver, a megnövelt biztonságú NTP ReflectorTM technológiával, emeli a hálózati időszolgáltatások biztonságát, pontosságát és megbízhatóságát.

SyncServer S600 hálózati időszerver

Főbb jellemzők

 • Ultra nagy sávszélességű NTP időszerver 
 • Stratum 1 műveletek GNSS műholdakon át
 • 4db GbE port standard, mindegyik a szabadalmaztatott NTP hardveres időbélyegzővel.
 • Beépített DoS (szerver ellen indított túlterhelési támadások) érzékelés és védelem.
 • Megerősített biztonságú NTP ReflectorTM tűzfal védelemmel 
 • Web-alapú védelem magas biztonsági titkosító készlettel
 • Kiváló időbeli pontosság UTC-hez
 • Kiterjesztett környezeti specifikációk
 • TACACS+, RADIUS, LDAP és mások 
 • IPv6/IPv4 minden porton
 • Opcionálisan Rubídium vagy OCXO oszcillátorral szerelve
 • Opcionálisan redundáns tápegységgel szerelve
 • PTP és GLONASS kész rendszer, nincs szükség további hardverre.
 • NTP kliensek ezreinek szinkronizálása
 • Megemelt biztonság a „peace-of-mind time” szerviz műveleteknél.
 • Többszörös GbE NTP port a könnyebb hálózat konfiguráláshoz és adaptációhoz.
 • A legjobb osztályú időpontosság a javított log-fájlokhoz, időbélyeg precizitáshoz és használhatósághoz.
 • Nagyon megbízható és könnyen használható hálózati időkészülék a modern hálózatokhoz és üzleti műveletekhez.

Áttekintés 
Az S600 hálózati időszervert arra tervezték, hogy pontos, Network Time Protocol (NTP) hardver alapú időbélyeget adjon.

A példátlan pontosság és biztonság kiegészül a rendkívül egyszerű használati jellemzőkkel a hiteles hálózati idő szolgálatásokban, és készen áll, hogy megfeleljen a hálózati és üzleti műveleti igényeknek ma, és a jövőben egyaránt.

Nagy biztonság és kapacitás 
A 4 db standard GbE port könnyen kezel több mint 10,000 NTP kérést másodpercenként, hardveres időbélyeget és kompenzációt használva. Az S600 CPU-ra eső teljes forgalom korlátozott sávszélességű a DoS típusú (denial-of-service) támadások elleni védelem miatt. Lényegesen robusztusabb és biztonságosabb NTP műveletekhez rendelkezésre áll a megemelt biztonságú NTP ReflectorTM, egy 100%-os hardver alapú NTP csomagkezelő, ami képes fogadni 120,000 NTP kérést másodpercenként.

Példátlan NTP pontosság 
A Stratum 1 szintű S600 nanoszekundum pontosságú időjelet ad közvetlenül a GNSS műholdakon található atomórából. Egy beépített, 72 csatornás GNSS vevővel, minden látható műhold befogható és felhasználható a pontos és hiteles időszolgáltatás fenntartásához. Még a szűk városi környezetben is, ahol a műholdakra való direkt rálátás korlátozott, a kézzel bevitt pozíció elegendő ahhoz, hogy pontos időjelet kapjunk akár egyetlen közbeeső műholdról is.

Időzítés és tervezés megbízhatósága 
A 72 csatornás GNSS vevőt összekapcsolva a Microsemi szabadalmaztatott, aktív hőmérsékletkompenzációs technikájával (Active Thermal Compensation Technology) a legjobb, (<)15ns-os RMS - UTC idő pontosságot kapjuk meg. Mindezt támogatja a tartós hardver MIL STD 810G szabványnak megfelelő tesztelése, a rendkívül megbízható komponensek, amelyek -20°C … +65°C hőmérséklet tartományra terjesztik ki a működést.

További lehetőség a kettős tápegység opció SNMP alapú felügyelettel, a szervizidős megszakítások elkerülésére. Az összes Microsemi időszerveren, egy bővítés például, olyan nagyteljesítményű oszcillátorral, mint a Rubídium Atomóra, hosszú időre megtartja az S600 pontosságát egy GNSS szerviz okozta szolgáltatás megszakadás alatt is.

Négy GbE port, teljesítmény, rugalmasság és biztonság 
Az S600 4db, megkülönböztetett és szigetelt GbE Ethernet porttal van felszerelve, és mindegyik tartalmaz NTP hardveres időbélyegzőt. Ezek, egy nagyon nagy sebességű mikroprocesszorhoz vannak összekapcsolva, mikroszekundum pontosságú időpecséttel, nagy sávszélességű NTP teljesítményt biztosítva. Ez több mint 10,000 NTP kérés/másodperc kiszolgálását jelenti.

Intuitív, biztonságos és könnyen használható web-interfész 
A modern web-interfész az elsődleges kontroll interfész az S600-nál. Ha billentyűzettel és kijelzővel becsatoltuk az egységet, akkor az összes funkció könnyen elérhető a baloldalon található legördülő menükben. Az egy pillantással átlátható műszerfallal, a logikus szerkezettel és az intuitív kontrollal az S600 könnyen konfigurálható.

Standard hozzáférés kezelési biztonság 
Az S600-ban minden várható hálózatvezérlő protokoll benne van.

Ezek magukba foglalják a kötelező jelszavas hozzáférést, csak HTTPS / SSL- t (magas fokú titkosító készlettel), SSH-t, hozzáférést szabályzó listát, szervizcsatlakozásokat, SNMP v2 / v3 és NTP MD5 hitelesítést. Az S600 CPU-ra eső teljes forgalom korlátozott sávszélességű a szerver ellen indított túlterhelési támadások (DoS, denial-of-service) elleni védelem miatt.