BlueSky GNSS tűzfal

Zavarás és eltérítés elleni védelmet biztosít a GPS rendszereknek. Hasonlóan a hálózati tűzfalakhoz, a BlueSky GNSS tűzfal is biztosítja rendszereit a kívülről érkező, GNSS jelet meg-, illetve összezavaró, eltérítő hatások, esetleges támadások ellen.

BlueSky GNSS tűzfal_2

A GPS rendszer külső hatásokkal szembeni érzékenysége jól ismert. A GPS rendszerek gyors elterjedése beágyazta ezt a sérülékenységet a kritikus nemzeti és vállalati infrastruktúrákba, melyek a napi műveletek során a GPS által biztosított hely, idő és navigációs adatokra támaszkodnak. A GPS széleskörű elterjedése miatt csak korlátoltan lehetséges a védett, árnyékolt rendszerekre történő átállás.

A Microsemi a technólógiák, termékek és szolgáltatások olyan egységes portfólióját kínálja, amely lehetővé teszi a kritikus infrastruktúra üzemeltetői számára, robosztus és biztonságos hálózat kiépítését, mely ellenálló a GPS – illetve más pl. GNSS Galileo, GLONASS, BeiDou – csatornákon megjelenő hibákkal szemben.

Az új BlueSky GNSS tűzfal a már telepített GPS-rendszerek megerősítésére kínál költséghatékony védelmi megoldást, a GNSS antennák és a GPS rendszerek közé beépülve. Hasonlóan a hálózati tűzfalhoz, a BlueSky GNSS tűzfal megvédi a tűzfalon belüli rendszereket a tűzfalon kívülről érkező megbízhatatlan jelektől.

BlueSky GNSS tűzfal_1