Időzítés és szinkronizáció portfólió

A precíz és pontos idő sok területen létfontosságú, különösen az adatközpontok, vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs szolgáltatások, pénzügyi műveletek, ipari hálózatok, intelligens elektromos hálózatok és más kommunikációs tevékenységek esetén

Idő és szinkronizálás portfolió

Szinkronizációs rendszerek (Hálózati időszerverek)
Megoldásaink biztosítják a szükséges pontosságú időt az ipar és a szolgáltatások számára, ideértve a telekommunikációt, az űrkutatást, a katonai felhasználásokat, az informatikai infrastruktúrát, a pénzügyi szolgáltatásokat, illetve, gyakorlatilag az ipar és méréstechnika bármely területét.

Ügyfeleink megbízható hálózatokat és rendszereket tudnak kiépíteni a Microsemi fejlett időzítési technológiájára, atomóráira, szolgáltatásaira és megoldásaira támaszkodva.

A Microsemi szinkronizációs rendszerei támogatják a ma használt pontos időzítési szabványokat, beleértve a GPS-alapú időzítést, az IEEE 1588 (PTP), Network Time Protocol (NTP), a Synchronous Ethernet és a DOCSIS® timing protocol-t.

A Microsemi piacvezető a hálózat szinkronizálásában, koncentrált iparági vezető portfólióval a csomaghálózatok és az OTN rendszerek a Synchronous Ethernet/IEEE 1588 timing területén. Az end-to-end időzítési megoldások portfóliója úgy került összeállításra, hogy megoldja a legnehezebb hálózati időzítési kihívásokat is.

 • Moduláris kialakítású szinkronizációs rendszerek
 • Carrier Grade NTP & PTP Grand Masters egységek
 • Hálózati időszerverek
 • GPS berendezések 


Idő és frekvencia források és etalonok (Idő és frekvencia források)
Az atomi fizika világszerte meghatározó mércéje a stabilitásnak és a pontosságnak a precíziós, frekvencia alapú referenciaórákban.

A Microsemi Rubidium, SAW és kvarc oszcillátorai több katonai kommunikációt, műholdas földi állomást, valamint tesztelési és mérési alkalmazást támogatnak, mint a világ bármely más precíziós frekvencia referencia berendezése. A fejlett kutatás, a csúcstechnikájú tervezés és gyártás, valamint az integrált szoftvertervezés, együtt precíziós frekvencia etalonokat eredményeznek, amelyek kivételes teljesítményt, felülmúlhatatlan pontosságot, stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is.

Microsemi a portfólióját úgy állította össze, hogy elősegítse a pontos idő előállítását, elosztását és alkalmazását a hálózatokban.

 • Aktív Hidrogénmézer
 • Cézium frekvencia etalonok
 • Rubídium frekvencia etalonok
 • Nagy tisztaságú Kvarc oszcillátorok


Kiegészítő egységek - A hálózatok egyedi követelményeinek támogatása 
(Hálózati eszközök és szerelvények) 
A Microsemi különféle termékeket kínál a GPS-alapú rendszerek kiegészítésére, amelyeket úgy terveztek, hogy támogassák a kommunikációs hálózatok egyedi követelményeit.

Ide tartoznak az antennakábelek, vonali erősítők, szűrők és villámvédelmi egységek, valamint a számítógépes idő és frekvencia kártyák. Rendelkezésre állnak szabványosított és testre szabott megoldások is, a vezeték nélküli és vezetékes távközlési hálózatokhoz.

Szakértőink tanácsot tudnak adni arról, hogy mely kiegészítők szolgálják a legjobban az Ön egyedi igényeit - mert a megfelelő működésben a legkisebb alkatrészenek is szerepe van.

 • GPS villámvédelmi egység
 • GPS vonali erősítők és elosztók
 • GPS Up/Down átalakító készletek
 • IRIG Time and Frequency kártyák
 • GPS Time and Frequency kártyák


Atomórák és idő etalonok (Frekvenciaetalonok)  
Az atomi fizika világszerte meghatározó mércéje a stabilitásnak és a pontosságnak a precíziós, frekvencia alapú referenciaórákban.

Rubidium, SAW és kvarc oszcillátoraink több katonai kommunikációt, műholdas földi állomást, valamint tesztelési és mérési alkalmazást támogatnak, mint a világ bármely más precíziós frekvencia referencia berendezése. Például a Microsemi Chip Scale Atomic Clock (CSAC) SA.45s, a világ legkisebb kereskedelmi atomoszcillátora, történelmi áttöréseket ér el méretében, súlyában és energiafogyasztásában, így vált ideális eszközzé a hordozható katonai alkalmazások területén.

A fejlett kutatás, a csúcstechnikájú tervezés és gyártás, valamint az integrált szoftvertervezés, együtt precíziós frekvencia etalonokat eredményeznek, amelyek kivételes teljesítményt, felülmúlhatatlan pontosságot, stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is.

 • Chip méretű atomóra - Chip Scale Atomic Clock (CSAC)
 • Alacsony fáziszajú változat - Low Noise (LN-CSAC)
 • Miniatűr Rubídium atomórák - Miniature Rubidium Atomic Clock (MAC)
 • Magas megbízhatóságú atomórák - High Reliability Atomic Clock


Fáziszaj és Allan Deviation mérés (Fáziszaj mérés) 
A Microsemi modern, digitális mérőeszközei paradigmaváltást hoztak a fáziszaj és az ADEV mérések végrehajtásának módjában. Az egykor bonyolult és költséges eljárás mára könnyebbé, pontosabbá és költséghatékonyabbá vált.

Jellemzően a nagy pontosságú oszcillátorok és atomórák jellemzőinek vizsgálatára használják a Microsemi tesztberendezéseit, melyek egyszerűen kezelhető, egyetlen komplex egységbe integrált megoldások, melyek a legalacsonyabb zajokat is jobban megjelenítik, mint eddig bármikor.