Microsemi hálózati időszerverek – átfogó időszinkronizáló megoldások

Az Ön informatikai hálózata megérdemli a legjobban működő, legrugalmasabb, legkönnyebben kezelhető, legbiztonságosabb és igazolhatóan a legpontosabb hálózati pontosidő-forrást – Microsemi (Symmetricom) hálózati időszerverek

Pontos időzítés, Microsemi

Ahogy egyre nőnek és egyre gyorsabbá válnak a következő generációs informatikai hálózatok, egyre fontosabb igénnyé válik a pontos, megbízható és biztonságos időinformáció.

A Microsemi (Symmetricom) az első olyan átfogó időszinkronizáló megoldásokat kínálja, amelyek fel vannak készítve a következő generációs hálózatokra. Ezek a megoldások alapvetően fontosak a hálózati biztonsághoz, a szerver naplófájljának a pontosságához, a számlázási rendszerekhez, az elektronikus tranzakciókhoz, az adatbázis-integritáshoz, a szoftverfejlesztéshez és sok más lényeges alkalmazáshoz.

A cég hálózati időszinkronizáló termékei között vannak dedikált GPS hálózati időszerverek és könnyen kezelhető szinkronizáló-, menedzselő- és felügyeleti szoftverek, amelyek szinkronizálják az informatikai eszközök (munkaállomások, szerverek és routerek) idejét. Mindegyiket úgy alakították ki, hogy fokozza és biztosítsa az ön informatikai rendszerének a teljesítményét.