Az időmérésben a Microsemi (Symmetricom) világelső

A Microchip (Microsemi) biztonságos, pontos, automatikus és megbízható időszinkronizálással védi vállalati informatikai rendszereit.

Microsemi, Pontos időszinkronizáló megoldások

NTP Hálózati eszköz
A Microsemi (Symmetricom) atomóra pontosságú, következő generációs hálózati idő-szinkronizációs GPS NTP/PTP termékei biztosítják a szinkronizált, és pontos időt vállalata teljes IT hálózatában.

Ezzel megvédi a hálózati naplófájlok pontosságát, biztonságát, a számlázási rendszereket, az elektronikus ügyleteket, az adatbázis integritását, a VoIP forgamat, és sok más lényeges alkalmazást.
GPS NTP Hálózati eszközeink megkönnyítik az időszinkronizálás kezelését, és nyomon követését a munkaállomások, szerverek, és útválasztók között, a legmagasabb fokú integritást biztosítva az egész hálózatban.

NTP szerverek
A Microsemi hálózati idő protokoll (NTP) időszervereket kínál, amelyek pontos, megbízható, és biztonságos időszinkronizálást biztosítanak a vállalati IT és távközlési hálózatokkal. A mi GPS NTP Hálózati eszközeink, és moduláris NTP megoldásaink megkönnyítik az időszinkronizálást, és nyomon követését a munkaállomások, szerverek, és útválasztók között, a legmagasabb fokú integritást, és QoE-t biztosítva az egész hálózatban.

Moduláris NTP megoldások – Biztosítják a minőséget az egész következő generációs hálózatban
A vezetékes és vezeték nélküli távközlési hálózatoknak ugyanolyan minőségbiztosítást kell nyújtani a nagy sebességű, következő generációs digitális szolgáltatások számára, mint amelyet a hagyományos telefonvonalas szolgáltatásoknak biztosítanak. A Microsemi Carrier osztályú moduláris távközlési NTP megoldásai nagy pontosságú, magas rendelkezésre állású, és biztonságú, robusztus irányítást hoznak a távközlési üzemeltetőknek, amely könnyen integrálható az infrastruktúrával, biztosítva a QoE és QoS meglétét a teljes hálózatban.