SyncServer S250 – Következő generációs GPS hálózati időszerverek, fejlett időzítés informatikai szolgáltatók részére

A SyncServer S250 GPS hálózati időszerver gondoskodik a szükséges időszinkronizálásról, ami biztossá teszi a hálózati naplófájl pontosságát, a biztonsági protokollokat, az adatbázisok integritását és sok más lényeges alkalmazást.

S250 GPS Hálózati időszerver, Microsemi

A SyncServer S250 modellt megszüntetjük. 
A helyettesítő modell az új SyncServer S650.

SyncServer S250 – Ultranagy pontosságú, sokoldalú GPS hálózati időszerver 
A következő generációs informatikai hálózatok olyan időszervereket igényelnek, amelyek sokoldalúak abban a tekintetben, hogy ultranagy pontosságú időinformációt tudnak szolgáltatni. Minél nagyobbra és minél gyorsabban növekednek, annál jobban igénylik a pontos, megbízható és biztonságos időinformációt.

Sokoldalú időzítő konfigurációk
A SyncServer® S250 GPS hálózati időszerver gondoskodik a szükséges időszinkronizálásról, ami biztossá teszi a hálózati naplófájl pontosságát, a biztonsági protokollokat, a számlázási rendszereket, az elektronikus tranzakciókat, az adatbázisok integritását, a VoIP-minőséget és sok más lényeges alkalmazást.

A Microsemi SyncServer S250 terméke fel van készítve a következő generációs hálózatokra.

  • Kész arra, hogy támogassa a nagyvállalatok egyre bővülő technikai követelményeit.

  • Kész az értékes adatrekordok integritásának a megőrzésére.

  • Kész az ultranagy pontosságú időinformáció és a redundáns tartalék biztosítására.

A SyncServer S250 annyiban különbözik a SyncServer S200-tól, hogy képes automatikusan szinkronizálódni a GPS, IRIG-B, 1 PPS és a 10 MHz referenciákhoz, a felsorolás szerinti prioritást követve. Képes kibocsátani magából IRIG-B, 1 PPS és 10 MHz-es jeleket.

Nincs a világon még egy olyan szerver, amely a redundancia és a precizitás ilyen kombinációját kínálná, miközben rugalmas, pontos, megbízható és biztonságos hálózati időszinkronizálást kezel a mindig nagy igényeket támasztó, nagy sávszélességű, következő generációs hálózatokhoz.