Megbízható időszolgáltatás biztosítása a kritikus infrastruktúrák számára

Az időzítés/szinkronizáció nélkülözhetetlen a mai digitális, hálózatba kapcsolt világunkban. A rendkívül pontos precíziós időmérés elérése technológiai szempontból nem könnyű feladat, ezért fontos, hogy olyan időforrást találjon, amelyben megbízhat.

Idő és szinkronizálás megoldások

Fejlett szinkronizálási és időzítési megoldások 
A pecíz és pontos idő szinte minden területen létfontosságú, de különösen az adatközpontok, a vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs szolgáltatások, a pénzügyi műveletek, az ipari hálózatok, az intelligens elektromos hálózatok és más biztonságos kommunikációs tevékenységek esetén.
A vezeték nélküli hálózatok például a nagyon pontos időzítésre és szinkronizációra támaszkodnak a hálózatban napi szinten megjelenő hang-, video- és mobiladatok tömegének zökkenőmentes átvitele során.
A pontos ütemezés hasonlóan elengedhetetlen a pénzügyi hálózatok számára a tranzakciók feldolgozása során.

A Microsemy (Microchip) időzítési megoldásai garantálják a szükséges pontosságú időt az az ipar és a szolgáltatások számára, ideértve a telekommunikációt, az űrkutatást, a katonai felhasználásokat, az informatikai infrastruktúrát, a pénzügyi szolgáltatásokat, illetve, gyakorlatilag az ipar bármely területét.
A Microsemi eszözök felhasználói a kommunikációs szolgáltatóktól és a hálózati berendezés gyártóktól a kormányokig, és az ezekhez kapcsolódó beszállítókig terjednek ki világszerte.

Ismerje meg az általunk kínált időzítési és szinkronizálási lehetőségeket 
A Microsemi fejlett időzítési technológiája, szolgáltatásai és megoldásai lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy megbízhatóbb hálózatokat és rendszereket építsenek ki, amelyek támogatják az időzítési szabványokat.

A pontos idő hagyománya 
A hálózati szinkronizálásban és a pontos időmegoldásokban világelső Microsemi (Microchip) határozza meg az idő világszabványát.
A Microsemi időzítési és szinkronizálási választéka a sok éves és széles körű tapasztalton és szakértelemen alapul.
A Microsemy precíz időmegoldásainak teljes körű portfóliója a következőket tartalmazza:

Idő és szinkronizáció 
Időzítési és szinkronizálási rendszerek a "pontos idő" szolgáltatásokhoz a mai precíz időzítési szabványoknak megfelelően:

  • GPS-alapú időzítés,
  • IEEE 1588 (PTP),
  • Hálózati időprotokoll (NTP),
  • Szinkron Ethernet és DOCSIS® időzítés,
  • valamint hálózati felügyelet és menedzsment, a problémák kezelése és elemzése SLA-megfelelés szerinti időzítése

Idő és frekvencia etalonok
beleértve a hidrogén-, cézium- és rubídium etalonokat, valamint a kvarc oszcillátorokat

Óra és időzítő IC-k 
az idő kezeléséhez (clock synthesis, rate conversion, jitter attenuation and fan-out buffer timing), az Optical Transport Network (OTN) időzítési megoldásokhoz és az adatcsomagok időzítéséhez, nagy teljesítményű idő és frekvencia szinkronizálási megoldásokhoz.

További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálja az időzítési igényeinek megfelelő termékeket és technológiákat.