SyncServer S80 – Antenna egységbe Integrált GPS NTP időszerver

NTP időszerver biztonsági, és kamerás megfigyelő rendszerek kiszolgálására. – A Microsemi S80 típusú, kompakt, teljes egészében a GPS/GLONASS antenna egységbe integrált időszervere.

SyncServer S80 integrált GPS NTP szerver

Erősített kivitelű, kompakt Stratum 1 hálózati időszerver
A Microsemi S80 típusú, kompakt, teljes egészében a GPS/GLONASS antenna egységbe integrált időszervere, egyben tartalmazza a vevőegységet, az NTP szervert, valamint a PoE interfészt. Ezáltal egyszerűen integrálható a már meglévő PoE infrastruktúrába és biztosítja a hálózati eszközök számára a szükséges pontos, megbízható és biztonságos időbélyeg szolgáltatást.

A hálózattól elkülönített biztonsági rendszerek számára a Stratum 1 szintű hálózati időszerver tökéletes megoldást kínál a biztonsági kamera és beléptető rendszerek, video felvételek pontos időszinkronizálására. Mindezek mellett, a SyncServer S80 tökéletes megoldás kisebb számítógépes hálózatok kiszolgálására is.

Fokozott biztonság 
A megbízható és biztonságos NTP műveletek érdekében a SyncServer S80 fel van szerelve a Microsemi “security-hardened NTP Reflector™”  technológiájával, azaz 100%-ban hardver alapú NTP csomagfeldolgozással. Ellentétben más NTP-kiszolgálókkal, amelyek a dokumentált sebezhetőséggel használják a nyílt forrású NTP-démont, az “NTP Reflector” CPU-védő tűzfalként is működik, sávszélesség-szűréssel és az összes nem NTP-forgalom korlátozásával. Az NTP csomagfeldolgozás képes másodpercenként 500 NTP kérés - opcionálisan 1000 NTP kérés - kiszolgálására másodpercenként, miközben védi a CPU-t a túlzott NTP kérések betöltésétől, amelyek negatívan befolyásolnák az időbélyeg-pontosságot, csökkentenék az időbélyegek elérhetőségét, és károsan növelnék a rendszer terheltségét, ezáltal a rendszer lefagyását, újraindítását is előidézhetnék. Az “NTP Reflector” támogatja az NTP 3. módú kliens időkéréseit. Az összes időbélyeg pontossága 100 nanosekundum UTC-ig terjed, pontosan szinkronizálva a hálózati elemeket, és biztosítva a nagy integritású időbélyegzőket a videofelvételek és naplófájlok számára.

Modern és megbízható
A SyncServer S80 az NTP Stratum 1 időkiszolgáló technológia legújabb változatát alkalmazza. A GPS/GLONASS vevő, az antenna és az időkiszolgáló egyetlen egységbe történő teljes integrálásával a meghibásodások közötti átlagos idő – elméleti számítások alapján - több mint 40 év. A GbE hálózati felülettel, az SNMP értesítésekkel, a DHCP-vel és az IPv4 / IPv6 támogatással a felhasználó hosszú élettartamra számíthat a SyncServer S80-tól, még a hálózati környezet idővel történő változásai esetén is.

Készen a biztonsági hálózat kiszolgálására
Függetlenül attól, hogy a telepített, vagy mobil biztonsági hálózatról ban szó - a SyncServer S80 készen áll a pontos és biztonságos “plug-and-play” NTP időbélyeg kiszolgálásra. Mind a statikus, mind a dinamikus mód elérhető egyrészt a földi telepítésű rögzített létesítmények, másrészt mobil - tengeri vagy szárazföldi – történő alkalmazásokhoz. A PoE interfész lehetővé teszi a SyncServer S80 csatlakoztatását a legközelebbi PoE tápfeladóhoz (switch, vagy midspan). Néhány egyszerű parancsra van csupán szükség a SyncServer S80 konfigurálásához az NTP hálózati időzítési szolgáltatások beállítása céljából.

Főbb jellemzők

 • Fokozott biztonságú Stratum 1 NTP szerver
 • Robusztus szerkezet, integrált GPS / GLONASS vevő, NTP szerver és PoE hálózati interfész
 • Microsemi NTP reflektor technológia
 • Időbélyeg pontossága 100 nanosec
 • 500 NTP  - opcionálisan 1000 NTP – lekérdezés másodpercenként
 • Hardver bázisú időbélyeg kiszolgálás
 • GbE interface, IPv4 / IPv6 / SNMP / DHCP támogatással
 • Telepített vagy mobil platform
 • Telepítési szerelvényeket tartalmazza

Főbb alkalmazások

 • Ideális az internetről elkülönített, pontos időbélyeget idénylő biztonsági és videó hálózatokhoz
 • A GbE PoE technológia, az egyszerű telepítéshez és/vagy a meglévő videofizikai biztonsági hálózatokhoz történő integráláshoz
 • NTP Reflector technológia a biztonságos NTP műveletekhez, mely a sebezhető, nyílt forrású NTP szerverekkel összehasonlítva lényegesen nagyobb biztonságot jelent
 • Időjárásálló, robosztus kialakítás

Alkalmazások 
Kiemelt alkalmazások SyncServer S80 – Integrált GPS NTP időkiszolgáló.