A Microsemi sikeresen befejezte a Symmetricom akvizícióját

A Microsemi Corporation bejelentette, hogy leányvállalata sikeresen beolvadt a Symmetricom, Inc. társaságba. A Microsemi az akvizíció révén most az iparág legnagyobb és legteljesebb időmérő termékkínálatával rendelkezik.

Microsemi, Pontos időszinkronizáló megoldások

A Microsemi Corporation, mely az energiával, biztonsággal és teljesítménnyel kapcsolatos félvezetős megoldások vezető szállítója, bejelentette, hogy a PETT Acquisition Corp., a Microsemi által teljes mértékben birtokolt leányvállalat sikeresen beolvadt a Symmetricom, Inc. társaságba.

A Symmtericom a nagy pontosságú időmérő technikák és olyan megoldások világszerte vezető szállítója, amelyek lehetővé teszik az adat, hang alapú, mobil és video hálózatok következő generációjának a működését. Pontos idő szinkronizálást biztosít GPS műholdak, országos pontos idő referenciák, országos erősáramú hálózatok, kritikus fontosságú katonai és polgári hálózatok számára.

Ez az akvizíció összhangban van a Microsemi azon stratégiájával, hogy nagy értékű, "teljes rendszer” megoldásokat szállítson, magas akadályt állítva ezzel a piacra belépő többi szereplő elé, amely piacon ő vezető szereppel rendelkezik.

A Microsemi erős pozícióra tesz szert az informatikai infrastruktúrában és a méréstani alkalmazások területén és lehetősége van arra is, hogy más élvonalbeli terméke mellett kihasználja a Symmetricom morzsa méretű atomóra (CSAC) technológiáját is.

A Microsemi az akvizíció révén most az iparág legnagyobb és legteljesebb időmérő termékkínálatával rendelkezik.

A Microsemi most az end-to-end időmérő megoldások forrását, szinkronizálását és elosztását is szállítja – mindent a hálózat magjától a hálózat pereméig. Ez a tranzakció megerősíti a Microseminek azt a képességét is, hogy szélesebb lehetőségekkel foglalkozzon a repülési, a távközlési, a védelmi és az ipari piacokon.