A Microchip felvásárolta a Microsemi-t

A Microchip Technology mikro-kontrollerek, analóg, memória és Flash IP megoldások vezető szállítója, alacsony kockázatú termékfejlesztést, kedvezőbb rendszerösszköltséget, gyors piacra jutást nyújtva különféle ügyfélalkalmazások ezreinek világszerte.

A Microchip felvásárolta a Microsemi-t

Microchip Technology Inc. A beágyazott vezérlési megoldások vállalata
 
Minőség és megbízhatóság
A Microchip Minőségi Rendszere az ISO/TS-16949 elemein és feltételein alapszik. Az ISO/TS-16949 a legmagasabb minőségbiztosítási rendszer tanúsítványa, a világ autóipari cégeinek ajánlásával. A szabvány követelményeit a tervezés és a gyártás minden szintjén alkalmazzák.
 
A Michrochip Minőségellenőrzési Rendszere (Microchip’s Quality Management System [QMS]) a cég székhelyeire, gyártóhelyeire, és számos távolitervező központjára kiterjed, világszerte az ISO9001:2015-re és az Automotive Quality Management System Standard szabványok alapján tanúsítva.
A Microchip jelenleg is aktívan folytatja az áttérést az újonnan forgalomba hozott  IATF16949:2016 autóipari szabványra, azzal a céllal, hogy 2018-ra minden gyártási hely az új szabvány által legyen hitelesítve.
 
Az arizóniai székhelyű Microchip kiemelkedő technikai támogatást kínál megbízható szállítással és minőséggel karöltve.
 
Környezetegészségügy és Biztonság
A Microchip elkötelezett, hogy minimálisra csökkentse tevékenységeinek és termékeinek a környezetre gyakorolt hatását a globális közösségekben, amelyekben működik. Elkötelezett az elfogadott környezetvédelmi gyakorlatok és jogszabályok követésére, és folyamatosan törekszik a fejlődésre a Környezetegészségügyi és Biztonsági Management Rendszerek (Environmental Health and Safety Management Systems) integrálásában. Környezeti rendszerei olyan nemzetközi szabványokhoz igazodnak, mint az ISO/TS-16949, ISO-9001, ISO 14001 és OHSAS 18001.
 
Microsemi
A Microsemi Corporation a Microchip Technology Inc. (Nasdaq: MCHP) teljes tulajdonú leányvállalata, mely félvezetőipari és kommunikációs rendszermegoldásokat kínál a védelmi és biztonsági, légi közlekedési, űrhajózási és széleskörű ipari piacok számára.
 
A termékek nagy teljesítményű és sugárzásálló, analóg, vegyes jelű, integrált áramköröket, FPGA-kat, SoCs-t és ASIC-ket tartalmaznak; a kínálatban továbbá fellelhetők energiagazdálkodási termékek, időzítő és szinkronizáló eszközök, illetve pontosidő-megoldások, a világidő egységes mérésére és szinkronizálásra, beszédfeldolgozó eszközök, biztonsági technológiák és bővíthető, hamisítás elleni termékek; Ethernet megoldások; Power-over-Ethernet IC-k és áramellátóegységek; mindemellett egyedi tervezési lehetőségek és szolgáltatások.