A globális időt a Microchip (Microsemi) órái diktálják – cézium és rubídium frekvenciaetalonok

Pontos és stabil frekvenciaetalonok precíziós teszt- és mérési alkalmazások, távközlési, fejlett kommunikációs, navigációs- és célzórendszerek számára – Microchip (Microsemi) cézium és rubídium frekvenciaetalonok

Frekvencia etalonok, Microsemi

Cézium frekvenciaetalon

Biztos, megbízható, pontos, és stabil frekvencia-etalonok navigációhoz, kommunikációs, és időzítési alkalmazásokhoz

A Microsemi cézium sugaras frekvencia- és időetalonnal rendelkező műszerei teljesítik a kereskedelmi, katonai, és űrtechnológiai alkalmazások legszigorúbb követelményeit.

Céziumos műszereink független biztonságra, egyszerű használatra, és könnyű telepítésre vannak tervezve. Három évtizedes megbízhatóság öröksége avatja ezeket elsőként választott eszközökké a távközlési időzítésben, kalibrációs- és mérési laboratóriumokban, műholdas követő állomásokon, és világűrbe telepített központi időetalonokhoz alkalmazott idő- és frekvencia-érzékeny rendszerekben.

 

Rubídium frekvenciaetalon

A rubídiumatom stabilitásából adódó, rendkívül pontos kimenetek kiváló értéket biztosítanak alkalmazások széles körében.

A Microchip (Microsemi) rubídium frekvencia-etalonok gazdaságos, kompakt, és tartósan stabil referencia jeladók precíziós teszt- és mérési alkalmazások, távközlési, fejlett kommunikációs, navigációs- és célzórendszerek számára.