A világ időmérője

A Microchip (Microsemi) a nagy pontosságú pontos idő szinkronizáló technológiák, műszerek és megoldások világszerte vezető szállítója.

Microsemi, A Világ időmérője

Pontos idő szinkronizálást biztosít GPS műholdak, országos pontos idő referenciák, országos erősáramú hálózatok, kritikus fontosságú katonai és polgári hálózatok számára, beleértve azokat a hálózatokat is, amelyek következő generációs adat, hang, mobil és videó hálózatok és szolgáltatások kialakítását teszik lehetővé.

A Microsemi számos országban segíti ügyfeleit abban, hogy a pontos időt létrehozzák, szétosszák és alkalmazzák, szigorú követelményeiknek megfelelően kidolgozzák a technológiát, termékeket építsenek és optimalizálják a megoldásokat, majd a megvalósítást követően oktatást, karbantartást, illetve műszaki és mérnöki támogatást nyújtsanak.

A Microsemi termékkínálatában – amely az egyik legszélesebb kínálat ebben az iparágban – megtalálhatók az atomórák, hidrogén mézerek, időskála rendszerek, GPS műszerek, szinkron tápegységek, szabvány alapú kliensek és szerverek, teljesítménymérő és menedzselő eszközök, illetve beágyazott alrendszerek, amelyek pontos időt és frekvenciát generálnak, osztanak szét, illetve alkalmaznak.

Létfontosságú alkalmazások kiszolgálása

A precíz pontos idő ismerete a modern élet nélkülözhetetlen eleme.
Egyéb alkalmazások mellet ez teszi lehetővé a GPS navigációt, a mobilhívások zökkenőmentes átvitelét a cellák között, az adatcsomagok időben történő fogadását, az erősáramú hálózat irányítását, a katonai távolságmérést,az elektronikus tesztelést és mérést, a jelfelderítést és azt, hogy képesek vagyunk detektálni, kivizsgálni és kivédeni a számítástechnikai fenyegetéseket.

A Microchip (Microsemi) termékek kritikus fontosságúak mindezen alkalmazásokban az országos pontos idő szolgáltatás, a repülés, a honvédelem, a hírszerzés, a vállalati informatika, a metrológia, a távközlés, kábeltelevízió, az elektronikai gyártás területén és a tudományos kutatás széles spektrumában.