Jogi nyilatkozat

A honlapon található információk a személyes jogok védelmére vonatkozó szabályok és a szerzői jogi védelem hatálya alá tartoznak.

Amtest, Partner a kutatásban és fejlesztésben

Az Amtest-TM honlapok megtekintésével vagy használatával felhasználóként fenntartás nélkül elfogadja az alább ismertetett általános feltételeket.


A személyes adatok védelme

A „személyes adat” bármely olyan információ, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik. 

Az ajánlatkérés-szolgáltatás igénybevételéhez Önről és vállalatáról az adatvédelmi törvénnyel érintett adatokat kérünk.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében kijelentjük, hogy az ajánlatkérés során megadott adatait kizárólag ajánlatadáshoz használjuk fel.

Az adatokat védjük a jogosulatlan hozzáférés elől, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki, és semmilyen körülmények között nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve a hatósági eljárás eseteit.

Az Amtest-TM webhelyek más internetes oldalakra vezető linkeket is tartalmaznak. Mivel cégünknek nincs befolyása ezekre az oldalakra, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg azok adatvédelmi nyilatkozataival.

 

Szerzői jogi nyilatkozat

Az Amtest-TM tevékenységének támogatására létrehozott webhelyek az általa képviselt gyártók vagy az Amtest-TM tulajdonában lévő szöveges, képi és multimédiás anyagokat tartalmazzák. 

Sokszorosításukhoz ill. felhasználásukhoz a képviselt gyártók és az Amtest-TM előzetes engedélye szükséges.